De Band

Willem de Jonge (slaggitaar)

Ik ben Willem de Jonge, slaggitarist. Ik ben vanaf mijn jeugd geïnteresseerd in muziek. Toen ik Gerard Nordmann leerde kennen, kocht ik een elektrische gitaar en gaf hij mij mijn eerste gitaarles. We hebben samen heel wat afgespeeld en dat leidde uiteindelijk tot het ontstaan van mijn toenmalige band. Ik speel nog steeds op die gitaar, een Fender Stratocaster in de kleur van The Shadows, Fiësta Red!

John Paul Didden (basgitaar)

Ik ben John Paul Didden, bassist. Op 8-jarige leeftijd ben ik begonnen met klassieke gitaarles op de muziekschool. Mijn eerste basgitaar kocht ik ergens rond mijn 20e jaar, een Aria Pro II. Deze basgitaar heb ik nog steeds. Een paar jaar geleden vroeg de toenmalige sologitarist Gerard Nordmann of ik interesse had mee te doen. Samen met Willem de Jonge en Rien Meijer ben ik toen begonnen bij The Sky Riders. En nu doen wij Young Ones Forever.

Wil van der Ham (zang)

Ik ben Wil van der Ham, zanger. Via de toenmalige sologitarist Wim Martijn ben ik gevraagd om te komen zingen bij de band. Ik kende Wim van een popkoor waar we allebei zongen. Van de muziek van Cliff word ik vrolijk en ik zing het graag. De leden van deze band zijn zonder uitzondering leuke mensen. Bovendien zijn ze allemaal heel muzikaal. Ik kan veel van ze leren en ik geniet erg van de positieve sfeer.

Rien Meijer (zang/ toetsen/ mondharmonica)

Ik ben Rien Meijer en mag met mijn synthesizer de groep versterken. In eerste instantie zong ik en ben na toetreding van Wil van de Ham de tweede stem gaan doen. Ook mag ik graag op mijn mondharmonica soleren. In de 70er jaren kocht ik een akoestische gitaar en ging ik lekker spelen en zingen. Ik heb een jaar of 9 met de band Relax gespeeld waarvan ik mede oprichter was. Nu doe ik mee met Young Ones Forever. Wij hebben altijd veel plezier met het maken van muziek, ik zeg altijd: Muziek maken is leuk, samen muziek maken is geweldig en samen muziek maken voor anderen is echt KICKEN!

Jonas Moberg (sologitaar)

Ik ben Jonas Moberg en speel (solo)gitaar bij Young Ones Forever. Vanaf mijn 16e ben ik geobsedeerd door rock’n’roll in de breedste zin des woords en het spelen in bands. Ik ben begonnen in punk- en hardcoregroepen. Op een goede dag zag ik de documentaire ‘The Story of Indorock’ op televisie en was direct verslingerd. Vanuit de Indorock maakte ik hernieuwd kennis met de muziek van The Shadows en The Ventures wiens sound mij in mijn vroege jeugd hadden geïntrigeerd . In Young Ones Forever komt dat allemaal samen.

Frank Hopman (drums)

Ik ben Frank Hopman en ben nu bijna 4 jaar drummer. Ik heb 16 jaar aan Aikido gedaan tot ik een blessure kreeg en daarmee moest stoppen. Ik heb toen het drummen opgepakt, iets dat ik eigenlijk als kind al had willen doen. Ik probeer qua drumstijl zoveel mogelijk de stijl van de originele Shadows aan te houden en ik houd van de dynamiek, zowel in onze band als in het publiek. En als het publiek blij is, ben ik het ook!